Menu

Nectarul este o bautura deosebita. Are aroma, pulpa de fruct, minerale multe, deci, este o varianta ideala la sucurile acidulate din comert.
Nectarul de corcoduse galbene este un produs dulce-acrisor in adevaratul sens al cuvantului, este gustos, fin, gingas, racoritor si totodata hranitor. Fructele provin din pomi nestropiti cu chimicale.
Contine : corcoduse, apa, zahar, vanilie
Produs sterilizat.


Pret - 12 ron/ sticla de 750 ml

3 comentarii:

  1. Este cel mai racoritor si gustos nectar.Mama soacra il pune in sticle si il sterilizeaza,fara zahar,dar din corcodusele care sunt foarte coapte,o grozavie.Eu am un corcodus rosu.
    Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este primul an cand il fac, dar abia m-am obisnuit. La noi in zona sunt corcodusi din belsug. Corcodus rosu am si eu, insa cel galben este mai dulce :)

      Ștergere
    2. Aparent cel galben este mai dulce,dar daca culegi corcodusele rosii care au cazut ,ori le lasi vreo 2-3 zile si se coc,ai sa vezi ce nebunie de aroma si culoare.
      Fara zahar,doar sterilizate,iar daca vrei o fierbi si faci un sos dulce acrisor pentru diverse dulcegarii/fripturi.Compotul de corcoduse este grozav,eu am facut in combinatie cu caise,o grozavie.
      Sarbatori fericite!

      Ștergere

 
Top